FAQ / Chat GPS Horloge 4 YOU

KLANTEN CONTACT CENTRUM

Trackie 17 :

Dit is op het moment onze bestseller, en inmiddel is hier de opvolger van binnen de Trackie 26. Trackie 17 heeft alle standaard functies, zoals aangegeven bij de artikelomschrijving.

Trackie 20 :

Dit is een model voor in de leeftijden 7 tot en met 15 jaar, vooral omdat het scherm een stuk groter is dan de Trackie 17 en 22. Het horloge heeft de standaard functies die de Trackie 17 ook heeft, maar ook nieuwe functies als;

Groter scherm - Screen formaat: 1.69 INCH; Duo camera - Voorzijde & Bovenzijde HD camera; Video recorder; 2 verschillende app designs met nieuwe achtergronden; Uploaden muziek / foto's / video's van het horloge naar een windows computer en andersom via een data kabel die bijgeleverd wordt; zie voor alle functies de artikelomschrijving.

Trackie 23 :

Dit is 1 van onze nieuwste modellen. De Trackie 23 heeft Nieuwe functies en verbeteringen, zoals;

Verbeterde en langere batterijduur (72-96 uur); Bovenzijde HD camera; 8 verschillende app design met nieuwe achtergronden; APP Store met o.a.  Whatsapp Facebook Tik Tok Youtube; Uploaden muziek / foto's / video's van het horloge naar een windows computer en andersom via een data kabel die bijgeleverd wordt; zie voor alle functies de artikelomschrijving

Trackie 25 :

Dit is 1 van onze nieuwste modellen. De Trackie 25 nieuwe functies en verbeteringen, zoals;

Verbeterde en langere batterijduur (72-96 uur); Bovenzijde HD camera; 8 verschillende app design met nieuwe achtergronden; APP Store met o.a.  Whatsapp; Uploaden muziek / foto's / video's van het horloge naar een windows computer en andersom via een data kabel die bijgeleverd wordt; zie voor alle functies de artikelomschrijving

Trackie 26 :

Ontdek de volgende evolutie van slimme tracking met de indrukwekkende Trackie 26, de trotse opvolger van de geliefde Trackie 17. Deze nieuwste toevoeging aan onze productlijn belichaamt innovatie en prestatieverbeteringen, waardoor uw trackingervaring naar nieuwe hoogten wordt gebracht.

De Trackie 26 bouwt voort op het succes van zijn voorganger, de Trackie 17, en tilt functionaliteit naar een hoger niveau. Met een scherp oog voor details en klantfeedback hebben we de Trackie 26 ontworpen om te voldoen aan uw behoeften op het gebied van tracking, veiligheid en gemak.

Eén van de meest opvallende verbeteringen van de Trackie 26 is de verlengde batterijduur. U kunt nu langer genieten van ononderbroken tracking en gemoedsrust zonder u zorgen te hoeven maken over frequente oplaadbeurten. Of u nu op avontuur gaat in de wildernis, uw huisdier volgt of gewoon uw dagelijkse activiteiten bijhoudt, de Trackie 26 blijft betrouwbaar werken, zelfs tijdens lange periodes van gebruik.

de Trackie 26 is ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. We nodigen u uit om de grenzen van tracking te verleggen en te ervaren wat de Trackie 26 te bieden heeft.

Upgrade vandaag nog naar de Trackie 26 en geniet van de verbeterde en langere batterijduur, geavanceerde trackingmogelijkheden en het ongeëvenaarde gemak dat het te bieden heeft.

Was dit artikel behulpzaam? 0 4

Er zijn 10 verschillende varianten in te stellen via het horloge, als u op de wijzerplaat drukt met uw vinger verschijnen er 11 verschillende design opties voor analoge en digitale klokken.

Was dit artikel behulpzaam? 10 7

Alle kosten gaan via het tegoed wat op de prepaid staat, dit geldt voor GPS kosten en voor de belkosten. Tegoed op de simkaart op, dan kan het horloge de locatie niet meer versturen en zul je een foutmelding krijgen. Dit kan je dan weer via de app van de simkaart provider opwaarderen. 

De simkaart van het horloge heeft data en belminuten nodig om alle functies te kunnen benutten.

Was dit artikel behulpzaam? 7 5

Dit is een indicatie van de gemiddelde kosten van onze klanten:

U ontvangt van ons bij aankoop van het GPS Horloge een prepaid simkaart van Lebara.Deze kunt u opwaarderen via een account van MyLebara. 

Wij adviseren hierin een all in bundel te nemen van All in NL voor € 10,00 in de maand.Hiervoor ontvangt u belminuten, DATA en SMS. De DATA is nodig voor het horloge om werkzaam te zijn met de tracking functionaliteiten. 

Deze € 10,00 is bij gemiddeld verbruik ruim voldoende voor de gehele maand.

Om uw verbruik zo laag is, adviseren wij prepaid i.p.v. abonnement. Pas wanneer u veel wilt bellen met het horloge/ de tracker is het raadzaam om over te stappen op een abonnement. Het beste is om 2 maanden te kijken via Prepaid wat u verbruikt en om dan te kijken of een abonnement beter bij u past of de prepaid.

Was dit artikel behulpzaam? 13 1

Nee, het wordt afgeraden om met een GPS Horloge te gaan zwemmen. De GPS horloges zijn IP67.

Wat betekend IP67 waterdichtheid?
Heeft je smartwatch een IP67-gradatie, dan is deze volledig stofdicht en waterdicht tot 1 meter diepte. Met een smartwatch met IP-X7 of IP67 kun je niet zwemmen of douchen. De kans dat hij dan kapot gaat is reëel. Laat je hem een keer in een emmer water vallen, dan is er niets aan de hand. 

Dieper dan 1 meter zal je smartwatch ook niet meteen stuk zijn, maar dan is de druk van het water zodanig dat deze onderdelen in de telefoon kan beschadigen. Gevolg hiervan is dat water binnen kan dringen op plekken om vervolgens blijvende schade aan te richten. Het is belangrijk dat het horloge goed is afgesloten zodat het water niet binnen kan komen.

De horloges zijn uitgerust met waterverklikkers, deze waterverklikkers zijn leidend voor garantie. Indien het horloge van binnen nat is geworden kan dit worden achterhaalt. Op horloges met waterschade zit geen garantie.

Was dit artikel behulpzaam? 9 5

In België adviseren wij Proximus en TeleNet aan.

Bij Proximus SIM met internet en beltegoed hoef je vaak niet eens de APN-SMS te versturen, maar werkt het horloge direct nadat u de SIM heeft geïnstalleerd en horloge heeft herstart. Bij Telenet dient u nog een aanvullende APN SMS te versturen naar de SIM in het horloge.

SMS APN Proximus;     pw,123456,apn,internet.proximus.be,,,20601#

SMS APN TeleNet;         pw,123456,apn,telenetwap.be,,,20605#

Dit kunt u instellen in het horloge via:

Instellingen -> Mobiel internet -> APN -> Option -> Druk op het plusje

Vul daar de APN code in van de provider, en geef het horloge een herstart via instellingen in het horloge naar de optie uitschakelen of herstarten. 

Gebruik je Lebara internet neem dan de volgende bundel:All in International van € 15,00 van Lebara via de app MyLebara

Wanneer u dit pakket heeft genomen voer je de volgende stappen uit:

Instellingen -> Mobiel internet -> Gegevensroaming

Klik de tekst aan en druk op "ok"Dan verschijnt er een vinkje bij de tekst en zo weet je dat het aan staat.Ga dan naar instellingen -> opnieuw starten en dan zou alles moeten werken.

Was dit artikel behulpzaam? 4 2

Nee, alle kosten voor het bellen en tracking-services gaan via het tegoed wat op de prepaid staat. Let er wel op dat er zowel bel- als ook internet tegoed op de SIM-kaart staat. Is je internet tegoed op, dan kan het horloge de locatie niet meer versturen en zul je “not networking” zien in de App. 

Zorg dus altijd voor voldoende tegoed op het horloge.

Was dit artikel behulpzaam? 4 2

Dit kunt u op 2 manieren doen:
Optie 1: 
Maak een mijn lebara account aan. Download de Lebara app in de Playstore of App store. Registreer uzelf en koppel vervolgens het 06 nummer in uw account. Hiervoor moet u wel de simkaart uit het horloge halen en in een telefoon plaatsen. Dit omdat u een verificatie code per sms ontvangt.

Bij de Trackie 17 modellen kunt u de SMS vinden in de app van SeTracker onder "Ontvang SMS van de Smartwatch" en in het horloge onder "Kort bericht".

Optie 2: U zet 1244 in het telefoonboek van het horloge.Als u dan het beltegoed wilt opvragen belt u met het horloge naar 1244 en u zult horen hoeveel beltegoed u nog op de simkaart heeft staan.

Was dit artikel behulpzaam? 5 2

Voor koppeling 1 account met 1 nummer:

* Download MyLebara app

* Registreer en maak een account met de koppeling naar het nummer van het horloge.

* Registratiecode van lebara komt per SMS, deze kunt u zien door met uw vinger van bovenaf op het scherm naar beneden te vegen en dan 1 x naar link (notificaties)Wanneer de sms niet binnen komt kunt u het beste de simkaart in uw mobiel plaatsen en via de website nogmaals vragen om de verificatie code te sturen. Dan zal u deze op uw telefoon ontvangen. Hierna kunt u de simkaart weer terug plaatsen in het horloge.

* Vult de code in op uw account en het nummer is gekoppeldOpwaarderen via MyLebara APP* Druk op de ronde roze knop* Ga naar de optie “All in bundels”. Kies de bundel:Nederland - All in NL bundel - voor € 10,00 - 500 Belminuten, 2G data en SMS

België- All in International - voor € 15,00 - 500 Belminuten, 3G data en SMS

Meerdere nummers koppelen aan 1 account bij mijn Lebara is helaas niet mogelijk dan zou u meerdere account moeten aanmaken met een ander mail adres. Daarom adviseren we bij meerdere horloges aparte account aan te maken of op te waarderen via de aangeschafte opwaardeercode op de website van Lebara.

Ga naar de website: https://mobile.lebara.com/nl/nl/prepaid-beltegoed-opwaarderen

Kies de bundel: 

Nederland - All in NL bundel - voor € 10,00 - 500 Belminuten, 2GB data & SMS

Kies de bundel: België -All in International - voor € 15,00 - 500 Belminuten, 3G data & SMS

Hierna ontvangt u een opwaardeercode. Bel met het horloge naar 1244 en kies optie 2 voor opwaarderen. Hierna zal het actief zijn.

Was dit artikel behulpzaam? 0 2

GPS staat voor Global Positioning System en gebruikt 24 satellieten om de hele planeet te bestrijken. Trackers meten hun afstand tot satellieten aan de hand van de tijd die het signaal nodig heeft om aan te komen.

Er zijn minimaal 3 satellieten nodig, daarom kan het enkele minuten duren om verbinding te maken. De locatie is tot op 5 meter nauwkeurig. Helaas kan het GPS-signaal niet door hout, steen of beton gaan.

Wanneer een GPS-signaal niet kan worden verkregen, wordt LBS- of WiFi-positionering gebruikt.

LBS berekent de locatie op vrijwel dezelfde manier als GPS, maar gebruikt in plaats daarvan telefoonmasten. Deze signalen zijn niet zo nauwkeurig als GPS, dus de nauwkeurigheid is slechts 500-1500 meter.

TOP TIP: Je kunt LBS uitschakelen in de instellingen om locatiesprongen te voorkomen.

WiFi-positionering pikt signalen op van bekende in kaart gebrachte netwerken.

Dit is tot op 50 meter nauwkeurig; het is echter afhankelijk van de aanwezigheid van een bekend netwerk in de buurt.

Was dit artikel behulpzaam? 3 4

Vanaf afgelopen maand is de meeluisterfunctie in Europa verboden. Dit besluit is genomen om de privacy van gebruikers te waarborgen. Als gevolg hiervan zal de meeluisterfunctie in Europa worden geblokkeerd.We begrijpen dat dit voor sommige gebruikers teleurstellend kan zijn, maar we willen benadrukken dat we ons inzetten voor de naleving van de wetten en voorschriften die de privacy van onze klanten beschermen.Als u vragen heeft over deze wijziging of als er verdere informatie nodig is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen bij eventuele zorgen.Nogmaals bedankt voor uw voortdurende steun en begrip.

Was dit artikel behulpzaam? 0 0

U moet de simkaart in het horloge doen als het horloge uit staat. En dan het horloge aanzetten.

Was dit artikel behulpzaam? 0 0

Indien het product op voorraad is worden de bestellingen die voor 22:00 binnen komen gelijk doorgezet naar de transporteur DHL. 


U ontvangt dan een Track and Trace link van DHL om de zending te kunnen volgen.

Dit geldt ook voor bestellingen in het weekend. DHL zal deze dan maandag afhalen en z.s.m. bij u afleveren.

Bij bestellingen die niet op voorraad zijn is de levertijd +/- 1 tot 8 dagen, tenzij anders aangegeven.

Was dit artikel behulpzaam? 6 3

Heeft u de LBS al uitgezet via de app in SeTracker2? 

Als deze uitstaat neemt de GPS het over, wanneer u 1-2 min in de tuin staat zal de GPS de verbinding pakken en uitmeten tot 5 meter nauwkeurig!

Mocht dit niet het geval zijn, dan graag het volgende nakijken:

* Heeft u tegoed op uw simkaart in de vorm van een bundel van belminuten, data en SMS? De data is nodig voor het horloge om te communiceren met de app en andersom.

Bij Lebara adviseren we de bundel: All in NL € 10,00 voor belminuten, data en smsWanneer u alleen belminuten heeft dan zal het horloge niet werken op uitpeilen van de locatie behalve op wifi. Buiten het Wifi bereik zal het horloge dan geen GPS update geven.Als u data heeft dan graag de volgende stappen uitvoeren:

Uitloggen in de app op uw telefoon en dan de app afsluiten -> Ga op het horloge naar instellingen en dan opnieuw opstarten -> wanneer het horloge opnieuw is opgestart de app weer opstarten en inloggen -> hierna zou u weer verbinding moeten hebben. 

Druk na het openen van de kaart op het groene GPS logo om de locatie te verversen.

Was dit artikel behulpzaam? 0 5

Stap 1: Activeer de simkaart via het nummer 1244

Stap 2: Simkaart opwaarderen via MyLebara app of website(tenzij u een andere provider gebruikt voor het horloge)

Stap 3:Horloge herstarten via onderstaande stappen:

Ga naar instellingen op het horloge -> Uitschakelen of opnieuw starten. 

Hierna zal alles juist verwerkt worden en zal alles werken.

Was dit artikel behulpzaam? 0 1

Als dat het geval is kunnen er verschillende mogelijkheden zijn:

Optie 1: Het beltegoed is op.Het horloge staat via de server gekoppeld aan de app, dit gebeurt via data. Op moment dat het beltegoed op is en er geen data meer beschikbaar is vervalt de connectie en is het niet meer mogelijk om de app te gebruiken. Waardeer zo snel mogelijk op en het probleem zal verholpen zijn. LET OP DATA IS NODIG OP DE SIMKAART OM CONNECTIE TE KRIJGEN MET HET HORLOGE

Optie 2: Horloge staat uit. Als het horloge uitstaat kan er geen verbinding gemaakt worden met de server en dus ook niet met de app.

Optie 3: Geen netwerk/bereik. In sommige gebieden is de dekking van netwerken minder. Op moment dat het horloge geen verbinding heeft met het netwerk zal deze ook niet werken en zal de app aangeven dat het horloge uit staat. Dit is hetzelfde als bij een mobiele telefoon.

Was dit artikel behulpzaam? 0 6

Je hebt in de App in het telefoonboek tekens gebruikt voor registratie telefoonnummer. 06-12345678 of (06)12345678 is niet juist, dit dient 0612345678 te zijn. Wij adviseren u om 0031612345678 in te voeren, zodat wanneer u naar het buitenland gaat u gelijk de juiste nummers heeft staan.

Let op voor GPS tracking in het buitenland dient u het horloge in te stellen. 

Als ik bel blijf ik het nummer zien en niet de naam, hoe kan ik dat oplossen?

Wat u kunt doen is het volgende:
Stop de simkaart in uw telefoon -> Voer de nummers in die u graag wilt toevoegen -> Sla deze op, op de simkaart met de namen -> Plaats de simkaart terug in het horloge -> Ga naar instellingen en opnieuw opstarten. 

Was dit artikel behulpzaam? 0 0

Wat u kunt doen is het volgende:

Stop de simkaart in uw telefoon
 -> Voer de nummers in die u graag wilt toevoegen
-> Sla deze op, op de simkaart met de namen
-> Plaats de simkaart terug in het horloge
-> Ga naar instellingen en opnieuw opstarten. 


Daarna zullen de namen erin staan.
Was dit artikel behulpzaam? 0 1

Als u een oplader heeft met 4 verbindingspunten dan kunt u de kabel aan het horloge bevestigen. Hetzelfde als bij het opladen en dan verbinden aan de computer. Op de computer kijken in de mappen van het horloge naar het mapje muziek.

Op de computer kunt u dan een map muziek vullen met muziek en dan weer ontkoppelen.

Was dit artikel behulpzaam? 0 0

OPLAAD TIP HORLOGE

  • Zorg dat het GPS Horloge altijd onder toezicht wordt opgeladen.
  • Laadt het GPS Horloge nooit langer dan 4 uur achter elkaar op.
  • Laadt het GPS Horloge op via een USB oplaadpunt en niet in een stopcontact.

Als u het horloge oplaadt via een snellader via het stopcontact dan is de kans op overlading groot en gaat de batterij niet lang mee. Indien u toch gebruik wil maken van het stopcontact koop dan een 5V 1A adapter. Een overladen batterij valt niet onder de garantie.

Was dit artikel behulpzaam? 0 1

Ga naar de app op uw smartphone-> Ga naar optie drukschakelaar (ios) of Voice guard (Android)-> Vink Verwijder het horloge uit-> Start het horloge opnieuw op via:Instellingen op het horloge naar opnieuw starten en het horloge geeft dan geen melding meer.

Was dit artikel behulpzaam? 0 3

Dit kan via de App My-Lebara, waarmee u de horloge heeft opgewaardeerd. Via de app kunt u het verbruik monitoren en het beltegoed opwaarderen.

Was dit artikel behulpzaam? 0 1

Dit is zeker mogelijk in de app van SeTracker2 kunt u eenvoudige een tweede horloge koppelen via apparaat toevoegen. 

Ga naar de app --> Naar mijn account (rechtsonderin)

Ga naar Gekoppelde Smartwatches --> Druk op het plusje en voeg een nieuwe smartwatch toe.

Na het toevoegen dient u de horloge uit en aan te zetten en verschijn het tweede horloge in de app erbij. Ga naar instellingen op het horloge -> dan naar opnieuw starten

Was dit artikel behulpzaam? 0 0

Nieuwe update voor MyLebaraGebruik je Lebara internet neem dan de volgende bundel:All in International van € 15,00 van Lebara via de app MyLebara. Wanneer u dit pakket heeft genomen voer je de volgende stappen uit:Instellingen -> Mobiel internet -> Gegevensroaming

Klik de tekst aan en druk op "ok"

Dan verschijnt er een vinkje bij de tekst en zo weet je dat het aan staat.

Ga dan naar instellingen -> opnieuw starten en dan zou alles moeten werken.

Andere providers:De Trackie serie GPS Horloges werken uitstekend in het buitenland waar het reguliere 4G netwerk goed bereik heeft. Vanaf Juni 2017 is de Europese wetgeving aangepast en kunt u in EU mobiel bellen en surfen zonder extra roaming kosten. Dit is een grote verandering en ideaal voor de GPS horloges.

Wel dient u erop te letten dat de APN-instellingen worden aangepast in het buitenland, voor de GPS track is het horloge namelijk standaard ingesteld op Nederland. Dit kan middels één eenvoudige sms worden aangepast. 

Als u naar het buitenland gaat moet u eenmalig APN-instellingen wijzigen (zie eerdere vraag) en dient u in onderstaande continenten de ip van de server aan te passen;

Continent SMS voor instellen ip adres  server op vakantie;

Europa (standaard) pw,123456,ip,52.28.132.157,8001# (standaard reeds ingesteld)

Azie pw,123456,ip,54.169.10.136,8001#

Noord Amerika pw,123456,ip,54.153.6.9,8001#

Zuid Amerika pw,123456,ip,54.207.93.14,8001#

Was dit artikel behulpzaam? 0 1

Pincode uitschakelen kunt u doen op de volgende manier:

Simkaart in het horloge plaatsen -> Ga naar instellingen -> Ga naar meer -> Ga naar Instellingen SIM kaart vergrendeling -> Simkaart vergrendeling uitvinken

Was dit artikel behulpzaam? 1 0

We begrijpen dat dit het meest eenvoudige zou zijn, echter veranderen providers met enige regelmaat hun APN instellingen, waardoor wij dit niet kunnen bijhouden. U kunt het beste bij uw provider deze opvragen. Om u echter op weg te helpen hebben wij meest recente SMS-en met APN instellingen verzameld;

ProviderSMS voor instellen APN provider;KPNpw,123456,apn,internet,,,20408#Lebarapw,123456,apn,internet,,,20412# (werkt dit niet dan pw,123456,apn,internet,,,20408#)T-Mobilepw,123456,apn,smartsites.t-mobile,tmobile,tmobile,20416#Vodafonepw,123456,apn,live.vodafone.com,vodafone,vodafone,20404# (particulier) of pw,123456,apn,office.vodafone.com,vodafone,vodafone,20404# (zakelijk)Hollandse Nieuwepw,123456,apn,data.dataxs.mobi,,,20404#

Dit kunt u instellen in het horloge via:Instellingen -> Mobiel internet -> APN -> Option -> Druk op het plusjeVul daar de APN code in van de provider, en geef het horloge een herstart via instellingen in het horloge naar de optie uitschakelen of herstarten. 

Was dit artikel behulpzaam? 0 0

WiFi-locatie modus (die u op de kaart ziet) en de WiFi in horloge (horloge), zijn twee verschillende dingen. 

Gebruiker wifi in- of uitschakelen in horloge heeft geen invloed op de wifi-locatie modus op de kaart. De wifi in het horloge wordt alleen gebruikt om het horloge verbinding te laten maken met internet, zodat het horloge verbinding kan maken met Setracker2. 

Maar de locatie modus die op de kaart wordt weergegeven, wordt automatisch per horloge geschakeld. Afhankelijk van de omgeving schakelt het horloge over naar GPS-locatie / WiFi-locatie / LBS-locatie. Hoewel het horloge buiten de deur staat, heeft het de kans om WiFi-locatie modus te gebruiken. Het heeft niets te maken met de wifi van de gebruiker thuis.

Was dit artikel behulpzaam? 1 0

Als u bijvoorbeeld thuis op de bank het horloge test, dan is het zeer waarschijnlijk dat het GPS horloge geen direct contact kan maken met satellieten en daardoor geen goede GPS locatie kan doorgeven.U kunt dit vergelijken met navigatie van een TomTom welke thuis op de bank ook geen goed ontvangst heeft. Wanneer dit gebeurt, zal het GPS horloge overschakelen op een positiebepaling middels LBS. Dit is een positiebepaling op basis van berekening van UMTS zendmasten. Deze methode (LBS) is minder nauwkeurig en kan een afwijking hebben van 0 tot 1000 meter.Wanneer u echter een stap buiten de deur doet en het gps horloge wel in contact kan komen met de satellieten, zal het GPS horloge weer een GPS track aangeven met een veel accuratere positie bepaling (0-30 mtr).

Als u echter een model heeft welke ook middels WIFI hotspots positie kan bepalen, dan kunt u thuis of binnen in school/ winkelcentra ook vaak goed positie bepalen. Deze manier van positie bepaling is erg nauwkeurig (0-25 mtr), maar wel afhankelijk van aanwezigheid van WIFI hotspots. Deze WIFI hotspots bevinden zich tegenwoordig in bijna alle nieuwe internetrouters (o.a. Ziggo, KPN). GPS horloges met WIFI adviseren wij wanneer u goede bepaling voor binnen belangrijk vindt.

Was dit artikel behulpzaam? 0 0

Het GPS Horloge kunt u resetten via de app.


Ga naar de app en dan naar "Smartwatch resetten", zorg dat het horloge aan staat en het horloge zal zich zelf afsluiten en leeg maken en dan weer opstarten.


Wanneer u ook het account wilt verwijderen gaat u naar de app en drukt u onderaan "Verwijderen", hierdoor zal het account verwijderd worden en het horloge ontkoppeld.
Was dit artikel behulpzaam? 0 0

In België moet u de data roaming aanzetten wanneer u een NL provider als bijvoorbeeld Lebara gebruikt.

U gaat dan voor de Lebara bundel "All in International" voor 15,00 Hiervoor ontvangt u belminuten, data en SMS

En dan gaat u in het horloge naar:

Instellingen op het horloge -> Mobiele Netwerken -> Gegevensroaming -> tik op verbinding maken met gegevensroamingservices tijdens roaming - > Dat wordt er een vink bijgezet.

Ga dan via instellingen naar opnieuw starten en dan zal alles werkzaam zijn.
Was dit artikel behulpzaam? 0 0

voicemail moet uit staan, als er een voicemail is ingesteld denk het horloge dat er is opgenomen en zal die niet opnemen. Oplossing voicemail uitzetten

Was dit artikel behulpzaam? 0 2

Doe de simkaart in in u telefoon en bel naar 1244.
Download de app my lebara.
U ontvangt direct 200MB en €5,- beltegoed. (starttegoed)
Bij de 1e opwaardering ontvangt u 300MB en €5,- beltegoed.
Bij de 2e opwaardering ontvangt u 524MB en €5,- beltegoed.

Was dit artikel behulpzaam? 0 2
U kunt in het horloge gaan naar QR code, zodra u hierop heeft geklikt ziet u de registratiecode en de app code.
Was dit artikel behulpzaam? 0 0

De producten kunnen worden geretourneerd binnen 14 dagen vanaf de dag waarop de bestelling is ontvangen.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels, alle onderdelen en in de originele verpakking. De retour kan pas worden verwerkt als alle onderdelen aanwezig zijn (m.u.v. de simkaart).

Controleer goed of uw retour aan deze eisen voldoet en binnen de garantie valt. Een overladen batterij, val- of waterschade vallen NIET onder de garantie.

Vermeld het artikel(product), het bestelnummer en de reden waarom je het product(en) wilt terug sturen. 

Stuur de retourzendingen naar:

GPS Horloge 4 YOU T.a.v. Support + Ordernummer

Laagraven 3 Unit 8512

3439 LG Nieuwegein

Bij het retourneren van een artikel is de klant verantwoordelijk voor de verzending en de verzendkosten. Indien het horloge door een productiefout niet meer werkt zullen de verzendkosten worden vergoed. 

We adviseren je om altijd uw track & trace en betaalbewijzen te bewaren. Een terug betaling kan pas verwerkt worden nadat wij de producten in goede staat hebben ontvangen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten die zonder track en worden gestuurd en niet aankomen.

Was dit artikel behulpzaam? 7 2

Helaas valt deze schade niet onder de fabrieksgarantie.Valschade met een scheur of breuk van display glas valt net als bij een mobiele telefoon niet onder fabrieksgarantie. Wij adviseren om bij valschade contact op te nemen met uw schadeverzekering om de schade te melden.Veel van onze klanten hebben dit met succes kunnen doen en hebben de schade vergoed gekregen.

Tip: Neem contact op met uw schadeverzekering.

Was dit artikel behulpzaam? 1 0

In dit geval kunt u proberen het horloge aan de lader te leggen en aan te zetten, als het horloge aangaat haalt u hem van de stekker.

Als het horloge aan de lader ligt en u wel een oplaad batterij ziet en een startscherm, maar het horloge niet aan gaat, kan het zijn dat de knop van het horloge dient gerepareerd te worden.Als het horloge helemaal geen batterij of startscherm laad zien kunnen het 2 zaken zijn:1. Meest voorkomende is dat de laadkabel een interne breuk heeft opgelopen. Dit is gemakkelijk te verhelpen en te testen door een nieuwe oplaad kabel.

2. Ook kan het zijn dat het horloge overladen is.Wij kunnen zien aan een batterij "verklikker" of deze is overladen of verkeerd is geladen. Deze zal dan ook niet meer werken. Zie hieronder de laadtips om dit te voorkomen.

OPLAAD TIP HORLOGE

  • Zorg dat het GPS Horloge altijd onder toezicht wordt opgeladen.
  • Laadt het GPS Horloge nooit langer dan 4 uur achter elkaar op.
  • Laadt het GPS Horloge op via een USB oplaadpunt en niet in een stopcontact.

Als u het horloge oplaadt via een snellader via het stopcontact dan is de kans op overlading groot en gaat de batterij niet lang mee. Indien u toch gebruik wil maken van het stopcontact koop dan een 5V 1A adapter. 

Een overladen batterij valt niet onder de garantie.

Was dit artikel behulpzaam? 1 6