INSTALLATIE TRACKIE 17 KIDS SMARTWATCH

LET OP, HET HORLOGE BEVAT EEN LABEL VAST AAN HET HORLOGE. DIT LABEL ALLEEN VERWIJDEREN WANNEER U HET HORLOGE HOUDT. WANNEER HET LABEL LOS IS VAN HET HORLOGE KUNNEN WIJ HET HORLOGE NIET MEER RETOUR AANNEMEN.

STAP 1

Plaats de simkaart in de Smartwatch

 1. Trek via de zijkant de simkaart houder eruit
 2. Plaats de simkaart in de houder
 3. Plaats de simkaart houder met simkaart terug in het horloge

Als het horloge aan stond tijden het inbrengen van de simkaart dan dient u het horloge opnieuw op te starten.

* Opnieuw starten horloge
Ga naar instellingen op het horloge - >scroll naar onder -> tot aan opnieuw starten. Tijdens het opnieuw starten van het horloge zal het horloge de gegevens verwerken en dan kan het horloge gebruikt worden.

STAP 2

Activeer de meegeleverde Simkaart van Lebara

 • Plaats de meegeleverde simkaart in uw horloge en zet het horloge aan
  Als het horloge al aan stond, graag even uitschakelen via:
  Ga naar instellingen op het horloge -> scroll naar beneden en druk op opnieuw starten

 • Activeer de simkaart door te bellen naar 1244
  Volg hier de aangegeven stappen, tijdens het bellen kunt u ook nummers intoetsen. Na het kiezen van de taal kunt u ophangen. Het opwaarderen van beltegoed gaat via MyLebara app in de volgende stappen

  Na deze stappen is de simkaart geactiveerd

LET OP
Om het GPS Horloge gebruiksklaar te maken is het nodig om een SIM-kaart te installeren met bel- en internet-tegoed. Met deze Simkaart kan het horloge de GPS track versturen en kan van en naar het horloge gebeld worden. Standaard leveren wij een promotie simkaart van Lebara (NL) met een Nederlands Mobiel telefoonnummer (+316). Deze SIM-kaart zou u als klant ook goed kunnen gebruiken in België. Voor België adviseren wij echter primair gebruik te maken van een provider als Proximus met uitstekende dekking in geheel België en lage tarieven voor bellen in België. Deze Belgische SIM-kaart wordt niet meegeleverd, maar kunt u overal eenvoudig verkrijgen in de winkels. Ook Telenet zouden wij aanraden.


STAP 3

Zet een tegoed op de SIM-kaart

 • Download MyLebera app in de App Store/Playstore op uw smartphone
 • Open de app en maak een account aan
 • Vanuit Lebara om het nummer te koppelen ontvangt u een SMS op het horloge, deze kunt u openen door met uw vinger bovenaan het scherm te gaan staan en naar beneden te vegen, dan komt u in het scherm notificaties en daar vindt u de SMS van Lebara (mocht u de SMS niet ontvangen, dan dient u de simkaart in uw telefoon te plaatsen en via uw Lebara account de SMS code opnieuw aan te vragen)
 • Ga naar het menu rechtsboven
 • Selecteer ‘opwaarderen & bundels’
 • Kies vervolgens voor ‘opwaarderen’ van All in Bundel en het gewenste bedrag. Het bedrag dat u aangeeft is bij Lebara altijd voor 30 dagen geldig. De DATA is nodig voor communicatie van de app en het horloge en daarnaast voor de GPS locatie. Advies: All in NL bundel van 10,00 - dit bevat belminuten, data en SMS bundel.
Hierdoor is het soms ook voordelig om een abonnement te nemen bij een andere provider in NL of BE. Elke gewenste provider is werkzaam in het GPS Smartwatch

 

STAP 4

Download de applicatie op uw telefoon

 • Scan de QR-Code met de camera van uw telefoon of download het programma 'SeTracker2' via de Appstore (iOS) of Playstore (Android)
 • Open de applicatie en zet de taal op Nederlands en area op Europa en Afrika
 • Registreer met een e-mailaccount
  Let op, gebruik met het maken van een wachtwoord alleen letters en cijfers, voorbeeld: WachtWoord12
 • Ga naar het menu op het horloge -> naar de optie “QR-Code” -> Reg. code (registratie code) -> Scan de QR-Code met de applicatie op uw telefoon om het horloge te koppelen of via het label dat bevestigd zit aan het horloge.
Mocht het scannen niet lukken kunt u de code handmatig invoeren.

De Smartwatch is nu gekoppeld aan de app.

Belangrijk om te weten is dat u na wijzigingen in de instellingen, altijd het horloge even een herstart moet geven om de gegevens te laten verwerken.