**De Voordelen van GPS Horloges van Smart Hero voor Kinderen**

Bent u op zoek naar een manier om altijd en overal in contact te blijven met uw avontuurlijke kind? Ontdek dan ons GPS Horloge voor kinderen, een geweldige oplossing om een extra oogje in het zeil te houden en tegelijkertijd uw kind wat meer vrijheid te geven. Dit horloge biedt niet alleen uw kind een gevoel van onafhankelijkheid, maar het geeft u ook gemoedsrust en gemak. Een win-winsituatie voor beide!

**1. Live GPS Locatie van uw kind**

Een van de meest essentiële functies van het GPS Horloge voor kinderen is de mogelijkheid om altijd te weten waar uw kind zich bevindt. Met nauwkeurige GPS-tracking kunt u de locatie van uw kind in real time volgen, of ze nu op school zijn, buitenspelen of ergens anders avonturen beleven.

**2. SOS-knop voor directe en snelle hulp**

In noodsituaties is er de handige SOS-knop aan de zijkant van het horloge. Door deze knop 3 seconden ingedrukt te houden, belt het horloge automatisch naar de vooraf ingestelde SOS-nummers. Als het eerste SOS-contact niet antwoordt, zal het horloge automatisch het tweede SOS-contact bellen. Dit biedt gemoedsrust en directe hulp in geval van nood.

**3. Bellen & Videobellen voor persoonlijk contact**

Met het GPS Horloge kunnen kinderen niet alleen bellen, maar ook videobellen. Dit geeft u de mogelijkheid om persoonlijk contact te hebben met uw kind, zelfs als u zich ver van elkaar bevindt.

**4. HD-camera voor foto's & videobellen**

Het horloge is uitgerust met een HD-camera waarmee uw kind foto's en video's kan maken. U kunt zelfs op afstand een foto laten maken vanuit het horloge om de omgeving van uw kind te bekijken.

**5. Veilige zones instellen om grenzen te bewaken**

Met het GPS Horloge kunt u veilige zones instellen, bijvoorbeeld de school of thuis, en ontvangt u meldingen wanneer uw kind deze zones verlaat of betreedt. Dit helpt u om de activiteiten van uw kind te monitoren en eventuele zorgen weg te nemen.

**6. "Niet Storen"-functie voor schooltijd**

De "Niet Storen"-functie kan worden ingesteld voor schooltijd, zodat het horloge geen afleiding vormt tijdens de lesuren, maar nog steeds SOS-oproepen kan ontvangen.

**7. Zoek mijn horloge-functie voor extra gemoedsrust**

De "Zoek mijn horloge"-functie stelt u in staat om het horloge gemakkelijk terug te vinden als het ooit verloren raakt. Dit is een handige functie die extra gemoedsrust biedt.

**8. App Store voor het downloaden van handige apps**

Het GPS Horloge Trackie is voorzien van een App Store waar u handige apps kunt downloaden om de functionaliteit van het horloge uit te breiden.

Ons GPS Horloge Trackie model  wordt compleet geleverd met een USB oplaadkabel, een "stap voor stap" handleiding, een nieuwe installatievideo en een SIM-kaart met 1GB data en €15,00 beltegoed. Met 4G-netwerkdekking en nauwkeurige GPS-technologie, biedt dit horloge de perfecte balans tussen vrijheid en veiligheid voor uw kinderen en gemoedsrust voor u als ouder. Blijf altijd in contact en weet waar uw kind is met het GPS Horloge van Smart Hero!