Onze GPS horloge voor kinderen geeft u extra bescherming, doormiddel van functie's als (Video)bellen, Live zien waar uw kind zich bevindt, SOS Knop voor noodgevallen en nog vele andere opties. Ons horloge geeft u meer veiligheid en rust, en de kinderen vinden het geweldig!

Live GPS locatie
Ons GPS Horloge wordt geleverd met een gratis applicatie waarmee u uw kind kunt 'volgen'. U kunt de route volgen die uw kind heeft afgelegd, maar daarnaast ook een beveiligingszone instellen. Hierdoor ontvangt u berichten als uw kind buiten dit gebied komt. Doormiddel van een functie in de app kunt u ook zien waar u zich bevind ten opzichte van uw kind.

4G Netwerk
Door het 4G netwerk bij het GPS Horloge bent u zeker van de beste dekking en functionaliteit. U kunt verschillende instellingen doen voor het ophalen van de locatie van uw kind. Locaties worden tot 5 meter nauwkeurig aangegeven. 

Veel horloges werken op LBS, hier wordt een middelpunt genomen van 3 zendmasten, dan wijkt het horloge altijd veel af ten opzichte van de werkelijke plaats. Hier heeft u met de GPS geen last van!


HD Video bellen
HD Video bellen, bellen en (gesproken) berichten sturen naar uw kind kan met onze GPS horloges. De berichten kunnen tekstberichten (alleen nieuwste model) of spraakberichten zijn. Het GPS horloge trilt bij ontvangst van oproepen of berichten. De berichten zullen op het scherm van het horloge worden getoond.

SOS Alarmfunctie
Aan de zijkant van het GPS horloge zit een SOS knop voor noodgevallen. Als uw kind deze knop indrukt zal het horloge gelijk het vooraf ingestelde nummer bellen. Er zijn tot 3 SOS-nummers in te stellen. Het horloge hoeft dus niet verbonden te zijn met een telefoon of wifi dankzij de meegeleverde SIM-kaart.

Waterdicht
Het horloge heeft een IP67 gradatie, dat betekend dat het GPS horloge volledig stofdicht en waterdicht tot 1 meter diepte. Dieper dan 1 meter zal je GPS Horloge dan ook niet meteen stuk zijn, maar dan is de druk van het water zodanig dat deze onderdelen in het horloge kan beschadigen. Gevolg hiervan is dat water binnen kan dringen op plekken om vervolgens blijvende schade aan te richten. Kanttekening bij IP67 is dat de waterbestendigheid is getest voor een duur van 30 minuten.

Wel dient alles goed afgesloten te zien, dus wij adviseren om wel met water te spelen, maar niet meer het horloge te gaan zwemmen.

Inclusief GRATIS simkaart
Alle GPS Horloges worden geleverd met een SIM-kaart zodat u de volledige functionaliteiten van de horloge te kunnen benutten. Door de data op de Simkaart kan het horloge de GPS locatie versturen en kan van en naar het horloge gebeld worden.

Onze nieuwe GPS Horloge 17 is net uit!
Nieuwe functies als: gezichtsherkenning, een verbeterde camera, alarm bij afdoen horloge, zoek mijn horloge en een extra functies kort bericht met toetsenbord! Daarnaast is er een verbetering aangebracht voor het inbrengen van de simkaart en is het nieuwe model zeer gemakkelijk in gebruik.