Vertrouwd door meer dan 10.000 ouders

Een gerust gevoel met een GPS kinderhorloge

Vrijheid voor je kind en een gerust gevoel voor jou als ouder
 • Altijd binnen bereik
 • Weet waar je kind is
 • Tijdelijk gratis screenprotector
  Vertrouwd door meer dan 10.000 ouders

Is uw kind ook een avonturier?

Hou een extra oogje in het zeil met onze GPS Horloge voor kinderen!

Is uw kind ook een avonturier? Hou een extra oogje in het zeil met onze GPS Horloge voor kinderen! Dit geeft uw kind een extra stukje vrijheid en geeft u een stukje rust en gemak. Voor beide een mooi voordeel!

Het GPS Horloge voor kinderen zorgt ervoor dat u gemakkelijk in contact bent en altijd kan zien waar uw kind zich bevindt via de GPS Tracking optie.

MEEST VERKOCHTE GPS HORLOGE - TRACKIE 23

-39 %
GPS Horloge kind - Trackie 23 Zwart - Gratis simkaart - 4G - SOS - GPS

  (234)

€139,00€229,00BESPAAR 39%
"Besteld om 22:00 en volgende ochtend om 9:15 geleverd, wat een super snelle levering. Installatie zeer goed ervaren met de installatie video."
Benthe
-39 %
GPS Horloge kind - Trackie 23 Roze - Gratis simkaart - 4G - SOS - GPS

  (335)

€139,00€229,00BESPAAR39%
"Videokwaliteit (foto s en videobellen ed) is verrassend goed, wifi optie is ook heel erg prettig (dit hebben niet alle gps kinderhorloges) de app voor op de telefoon is gebruikersvriendelijk. Erg tevreden."
Kolinda
-44 %
GPS Horloge kind - Trackie 23 Blauw - Gratis simkaart - 4G - SOS - GPS

  (635)

€129,00€229,00BESPAAR44%
"Het horloge hebben we in zwart en blauw gekocht. De installatie ging goed. Erg fijn in gebruik. Het contact met via de chat was top. "
George
  Vertrouwd door meer dan 10.000 ouders

Laat uw kind met een gerust hart buiten spelen!

Makkelijk te installeren en gebruiken
 • SOS knop voor directe en snelle hulp

 • Stimuleer beweging

 • Altijd gemakkelijk en snel met elkaar in contact

 • Volledig in NL taal & een optie tot 24 andere talen

 • ALTIJD op de hoogte van de locatie van je kind!

-50 %
GPS Horloge kind - Trackie 25 Grijs- Gratis simkaart - 4G - SOS - GPS

  (234)

€109,00€219,00BESPAAR 50%
-50 %
GPS Horloge kind - Trackie 25 Zwart- Gratis simkaart - 4G - SOS - GPS

  (335)

€109,00€219,00BESPAAR50%
-50 %
GPS Horloge kind - Trackie 25 Roze - Gratis simkaart - 4G - SOS - GPS

  (635)

€109,00€219,00BESPAAR50%

Waarom onze GPS horloge

 • Live GPS locatie
  Ons GPS Horloge Trackie wordt geleverd met een gratis applicatie waarmee u uw kind kunt 'volgen'. 
 • SOS knop
  Door de SOS knop aan de zijkant van het horloge 3 seconde in te drukken zal het horloge gaan bellen naar de 3 vooraf door u ingestelde SOS nummers.
 • 4G netwerk
  Bij het 4G netwerk bent u zeker van de beste dekking en functionaliteit.

  U kunt verschillende instellingen doen voor het ophalen van de locatie van uw kind. Locaties worden tot 5 meter nauwkeurig aangegeven. 
 • Gratis applicatie
  Het horloge is gemakkelijk in te stellen met de gratis applicatie. De instellingen die u in de app instelt worden doorgestuurd naar het horloge. 

VEILIGHEID STAAT ALTIJD OP NUMMER 1

Redenen voor een GPS horloge voor uw kind

 • Altijd op hoogte waar je kind is

 • Eenvoudig en snel contact maken met elkaar

 • Zowel normaal als video bellen met je kind

 • Je kan snel een seintje geven

 • Je krijgt bericht als je kind ergens aankomt

 • Krijg direct een signaal als horloge afgaat

NIEUWSTE MODEL - TRACKIE 25

Veilig en betrouwbaar

Je wilt er zeker van zijn dat de (locatie)gegevens van je kind veilig zijn. En dat zijn ze.

Alarm bij het afdoen van het horloge

Altijd gemakkelijk en snel met elkaar in contact

Volledig in NL taal & een optie tot 24 andere talen

Altijd LIVE update van de locatie van je kind

Veelgestelde vragen

1. Wat is het verschil tussen Trackie 17 & Trackie 22?

Trackie 17


Dit is op het moment onze bestseller, en inmiddel is hier de opvolger van binnen de Trackie 22. Trackie 17 heeft alle standaard functies, zoals aangegeven bij de artikelomschrijving


Trackie 22 


Dit is de opvolger van de Trackie 17 en de Trackie 22 is ons nieuwste model, het horloge is voor de leeftijden 5 tot en met 12 jaar. De Trackie 22 heeft alle functies die de Trackie 17 ook heeft, maar ook nieuwe functies en verbeteringen, zoals;


Verbeterde en langere batterijduur (72-96 uur); Duo camera - Voorzijde & Bovenzijde HD camera; 4 verschillende app design met nieuwe achtergronden; APP Store met o.a. Facebook & Whatsapp; Uploaden muziek / foto's / video's van het horloge naar een windows computer en andersom via een data kabel die bijgeleverd wordt; zie voor alle functies de artikelomschrijving


2. Zijn er nog andere kosten waar rekening mee gehouden moet worden?

Alle kosten gaan via het tegoed wat op de prepaid staat, dit geldt voor GPS kosten en voor de belkosten. Tegoed op de simkaart op, dan kan het horloge de locatie niet meer versturen en zul je een foutmelding krijgen. Dit kan je dan weer via de app van de simkaart provider opwaarderen.


3. Wat is het verbruik qua MB's voor de GPS Horloges?

Gemiddeld genomen verbruikt een horloge zo'n 30 tot 50 mb per maand om verbinding te maken/houden met de server. Dit kost gemiddeld per maand zo'n €0.50 aan data bij dagelijks gebruik. Afhankelijk van uw gebruik kunnen de kosten lager op hoger uitvallen.

Omdat verbruik zo laag is, adviseren wij prepaid i.p.v. abonnement. Pas wanneer u veel wilt bellen met het horloge/ de tracker is het raadzaam om over te stappen op een abonnement.

4. Is het GPS Horloge waterdicht?

Nee, het wordt afgeraden om met een GPS Horloge te gaan zwemmen. De GPS horloges zijn IP67.

Wat betekend IP67 waterdichtheid?

Heeft je smartwatch een IP67-gradatie, dan is deze volledig stofdicht en waterdicht tot 1 meter diepte. Met een smartwatch met IP-X7 of IP67 kun je niet zwemmen of douchen. De kans dat hij dan kapot gaat is reëel. Laat je hem een keer in een emmer water vallen, dan is er niets aan de hand.

Dieper dan 1 meter zal je smartwatch ook niet meteen stuk zijn, maar dan is de druk van het water zodanig dat deze onderdelen in de telefoon kan beschadigen. Gevolg hiervan is dat water binnen kan dringen op plekken om vervolgens blijvende schade aan te richten. Het is belangrijk dat het horloge goed is afgesloten zodat het water niet binnen kan komen.

De horloges zijn uitgerust met waterverklikkers, deze waterverklikkers zijn leidend voor garantie. Indien het horloge van binnen nat is geworden kan dit worden achterhaalt. Op horloges met waterschade zit geen garantie.

5. Welke Sim provider is het best om te gebruiken in België?

In België adviseren wij Proximus en TeleNet aan.

Bij Proximus SIM met internet en beltegoed hoef je vaak niet eens de APN-SMS te versturen, maar werkt het horloge direct nadat u de SIM heeft geïnstalleerd en horloge heeft herstart.Bij Telenet dient u nog een aanvullende APN SMS te versturen naar de SIM in het horloge.

6. Betaal je naast de prepaid kosten ook nog andere kosten?

Nee, alle kosten voor het bellen en tracking-services gaan via het tegoed wat op de prepaid staat. Let er wel op dat er zowel bel- als ook internet tegoed op de SIM-kaart staat. Is je internet tegoed op, dan kan het horloge de locatie niet meer versturen en zul je “not networking” zien in de App. Zorg dus altijd voor voldoende tegoed op het horloge.

7. Hoe vraag ik het beltegoed op van het horloge?

Dit kunt u op 2 manieren doen:

Optie 1:

Maak een mijn lebara account aan. Download de Lebara app in de Playstore of App store. Registreer uzelf en koppel vervolgens het 06 nummer in uw account. Hiervoor moet u wel de simkaart uit het horloge halen en in een telefoon plaatsen. Dit omdat u een verificatie code per sms ontvangt.

Bij de Trackie 17 modellen kunt u de SMS vinden in de app van SeTracker onder "Ontvang SMS van de Smartwatch" en in het horloge onder "Kort bericht".

Optie 2: U zet 1244 in het telefoonboek van het horloge.Als u dan het beltegoed wilt opvragen belt u met het horloge naar 1244 en u zult horen hoeveel beltegoed u nog op de simkaart heeft staan.

8. Hoe werkt het opwaarderen bij de Lebara Simkaart?

Voor koppeling 1 account met 1 nummer:* Download MyLebara app* Registreer en maak een account met de koppeling naar het nummer van het horloge.* Registratiecode van lebara komt per SMS, deze kunt u zien door met uw vinger van bovenaf op het scherm naar beneden te vegen en dan 1 x naar link (notificaties)* Vult de code in op uw account en het nummer is gekoppeldOpwaarderen via MyLebara APP* Druk op de ronde roze knop* Ga naar de optie “All in bundels”Kies de bundel:Nederland - All in NL bundel - voor € 10,00 - 500 Belminuten, 2G data en SMS

België- All in International - voor € 15,00 - 500 Belminuten, 3G data en SMS

Meerdere nummers koppelen aan 1 account bij mijn Lebara is helaas niet mogelijk dan zou u meerdere account moeten aanmaken met een ander mail adres. Daarom adviseren we bij meerdere horloges aparte account aan te maken of op te waarderen via de aangeschafte opwaardeercode op de website van Lebara.

Website: https://mobile.lebara.com/nl/nl/prepaid-beltegoed-opwaarderen

Kies de bundel - Nederland - All in NL bundel - voor € 10,00 - 500 Belminuten, 2GB data & SMS

Kies de bundel - België

All in International - voor € 15,00 - 500 Belminuten, 3G data & SMS

Hierna ontvangt u een opwaardeercode. Bel met het horloge naar 1244 en kies optie 2 voor opwaarderen. Hierna zal het actief zijn.

9: Hoe werkt het uitpeilen van de locatie via LBS, Wifi en GPS?

GPS staat voor Global Positioning System en gebruikt 24 satellieten om de hele planeet te bestrijken. Trackers meten hun afstand tot satellieten aan de hand van de tijd die het signaal nodig heeft om aan te komen.

Er zijn minimaal 3 satellieten nodig, daarom kan het enkele minuten duren om verbinding te maken. De locatie is tot op 5 meter nauwkeurig. Helaas kan het GPS-signaal niet door hout, steen of beton gaan.

Wanneer een GPS-signaal niet kan worden verkregen, wordt LBS- of WiFi-positionering gebruikt.

LBS berekent de locatie op vrijwel dezelfde manier als GPS, maar gebruikt in plaats daarvan telefoonmasten. Deze signalen zijn niet zo nauwkeurig als GPS, dus de nauwkeurigheid is slechts 500-1500 meter.

TOP TIP: Je kunt LBS uitschakelen in de instellingen om locatiesprongen te voorkomen.

WiFi-positionering pikt signalen op van bekende in kaart gebrachte netwerken.

Dit is tot op 50 meter nauwkeurig; het is echter afhankelijk van de aanwezigheid van een bekend netwerk in de buurt.

The FSC has strict requirements and processes to certify a manufacturer. Together, we are bringing values to all stakeholders: the environment, the people and the business.

  Vertrouwd door meer dan 10.000 ouders